Khamis

Berdua lebih baik

Assalamualaikum

Anak yang lain berselang-seli. Dua yang akhir ni perempuan berturut. Semput nyawa ibu dengan ayah melayankan diorang berdua. Ada je aktiviti diorang. Masing-masing kuat meronda rumah.


Ibu suka menyakat, bila anak mencebik. Cepat cepat ambik gambar. Hahaha.. Kenangan. Bila dah besar nanti boleh tunjuk gambar-gambar ni kat diorang kan..
Gemar bergaya. Sebenarnya cekak bertelinga ni boss ibu yang bagi. Sampai kat rumah, jadi dia yang punya.
Budak ni pun tak padan dengan umurnya. Udah ler garang. Ada je dia nak buat dengan kakaknya. Nak dimarah, dia pun buat paling comel. Terus ada bunyi kucing mengiau kat background. Tak jadi ibu nak marah. Grr..

Bila dia berdua bergabung, ayahnya pening kepala. Kalau senyap je tu adalah dia tengah buat apa-apa yang terlarang.

1 comments:

Puan Wawa berkata... [Reply]

macam2 karenah kan..")

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com