Selasa

Nuffnang 400 bad request

Assalamualaikum

Soalan cepumas bagi yang tepek iklan Nuffnang di blog masing-masing.

Adakah korang masih boleh access Nuffnang seperti biasa? Sebab dah dekat 3 minggu aku tak boleh nak access ke Nuffnang sebab bila nak bukak je jadi 400 Bad Request.

Cani haaa..

Adakah ini satu petanda bahawa account Nuffnang aku kena suspended.

Takkan kot naaa..

Kenapa ek? Ada Nuffnang experts boleh tolong jawab dak..?

Terima kasih

Daa

8 comments:

Chooyaya! berkata... [Reply]

account tak kena suspended pon. maybe u bukak guna chrome.
haritu i pon saspen, tapi lepas guna ie ok je....
try bukak guna ie. ok?
good luck

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata... [Reply]

Akak pun tak boleh buka Rai..
Ok nak cuba cadangan Chooyaya..
Buka Guna ie..
Tapi akak guna chrome buka kat handphone boleh pulak..

Rai OurKizuna berkata... [Reply]

@Chooyaya!, dah try.. tak ok jugak.. saya bukak guna firefox.. ada member suruh clear cache dgn cookies.. saya clear segala ok pulak..

Messarah _ berkata... [Reply]

http://messarah.blogspot.com/

salam ziarah dari saghah :))

wahida berkata... [Reply]

aku dah lama kena mcm ni nok...terus tak bukak2 nuffnang sampai skrg...
thank God ada komen chooyaya kat atas tu, aku try pakai IE boleh ko!! yeayyyy i is teruja...tq chooyaya!!

Chooyaya! berkata... [Reply]

pc dkt rumah saya pon tak boleh bukak. kena clear cache jugak. memang rajin la nak buat (padahal tak pandai)

wahida : belanja laaaaaaaaaaaaaaaa

Kesuma Angsana berkata... [Reply]

Salam rai... ye ke.. KA rasa KA punya ok je.!

Mawar Assufi berkata... [Reply]

haha. ramai rupanya ada masalah sama. hehe

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com