Selasa

Aktiviti bersama keluarga

Assalamualaikum

Macam lama je tak menempek gambar anak-anak kat sini. Yelah.. Update pun tenggelam timbul kan.. Hehehe.. Last week aku stress teruk dengan kerja. So, shujin bawak kami jalan-jalan ke Aeon Bukit Tinggi. Hari Sabtu.. Ada event kat situ, so ramai la orang. Nevertheless, diorang enjoy it very much..



Aisy pun tak melepaskan peluang bawak abang dengan kakak jalan jalan dalam kenderaan barunya..

Muka kena serius. Memandu tak boleh main main tau.
Dia memang pantang jumpa kereta atau bola. Sukaaa sangat.. Hehehe..

So weekend aritu korang buat apa? Sure ramai pergi kenduri kendara. Musim cuti sekolah kan.. Hehehe..

Daa

11 comments:

mama_ka0ri berkata... [Reply]

Huhu...kami x ke mana pon zai...duk terperap kt umah jer..cheqart busy manjang...stress rase!! Haha...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata... [Reply]

Betul dah tu Rai.. cuti sekolah ni penuh kenduri kendara.. akak pun weekend pun memenuhi undangan..

Seriuos betul Aisy memandu ye.. pemandu berhemah ni ehe :)

Rizziela berkata... [Reply]

syoknyer

Kakzakie berkata... [Reply]

Seronok mereka bertiga dpt shopping dan santai-santai dlm shopping kompleks tak panas Rai...

Anak dara sampai tak nampak mata sengih:)

Yaya Azura berkata... [Reply]

besar dah Aisy...tak lama lagi pandai ler tu buat peace..ikut abg ngn kakak..hikhik

Aziela berkata... [Reply]

Akak memang sibuk la Rai... Hari ni pun tak sabar nak balik untuk rehat sebab dah beberapa hari dah all out.

Sal Bee Yah berkata... [Reply]

concentrate je muka aisy bawak kereta..hehe

Mummydearie berkata... [Reply]

Comel je driver bawa penumpang :) Hujung minggu memang biasanya kena keluar dari rumah, bawa anak-anak berjalan. Kalau tak, tension pulak!

LYAfrina berkata... [Reply]

seronok jln2..
lya x bkesempatan lg nk bawa asyakemana-mana.. cuma kalo keadaan ok 12hb ni, nk bwk dia tgk wayang je la..

Mimi Azirah berkata... [Reply]

Seronok anak anak kan bile dpt bjalan

QasehnyaRania berkata... [Reply]

sronok dorng blh pi jenjalan..
knduri kt kg byk le.
kl ni xda pon jemputannya...

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com