Rabu

Birthday Cake

Birthday cake
Assalamualaikum

Birthday celebration semalam. Tetiba cik Manager panggil ke meeting room kan. Gabra je aku. Dia tanya-tanya pasal pregnant aku. Bila nak due bagai. Aku sambil duk pikir apa la salah aku. Takkan dia nak bagi naik pangkat kot kan. Bukan musim dia ni. Hahaha...

Tetiba team mate masuk bawak cake. Cehh!! Tipah tertipooo.. Penat je cuak. Sedap cake ni. Tak manis sangat. Apa tah namanya. Tapi sponge cakenya tu sesame cake lah. Diorang bagi sikit bawak balik kat anak-anak. Happy bebudak tu dapat makan cake ni.

Happy belated birthday jugak buat Muhammad Fiedyan Ziyyad anak Dr Faiz yang share tarikh birthday dengan aku semalam. Sebaya dengan Aqil. Hehehe.. Semoga Ziyyad membesar menjadi anak yang soleh dan taat pada Allah dan kedua ibu bapa..

Daa

20 comments:

Yaya Azura berkata... [Reply]

selamat ulang tahun kelahiran rai...
Semoga sihat sentiasa dan dimurahkan rezeki...aminnnn

Rai..bday yg ke berapa tue?

Ujie berkata... [Reply]

bestnya rai, kengkawan yg raikan!
mmg syok surprise cam gini. kek pun nampak sgt menarik & sedap.

Aziela berkata... [Reply]

Surprise birthday cake, seronoknya....

Mummy Akmar berkata... [Reply]

Selamat Hari Jadi Kak Rai! Semoga dimurahkan rezeki selalu. Amin..!

adyna berkata... [Reply]

seronok nyer ;)..happy bithday :)

Kakcik Nur berkata... [Reply]

Seronoknya bila ada yang ingat dan sudi meraikan. :)

Hanis MY berkata... [Reply]

bstnya ada celebration lagi... kek tu pun nampak yumyum

Anamarza Sue berkata... [Reply]

Bestnya ada yg raikan besday, zaman keje dulu ada la diraikan dalam majlis besday tapi kongsi ngan staf yang lahir bulan yang sama je la

Qhaifa Nur berkata... [Reply]

seronok dapat kejutan dari rakan2...
sedapnya kek besday......

Kakzakie berkata... [Reply]

Boss pun supporting juga Rai.. Seronok kalau macam tu.

psst: hope kali ini email kakak reach you.

MAY berkata... [Reply]

WAH..BESTNYE..SURPRISE!

HeNRieTTa JoSe berkata... [Reply]

wah...bestnye bos....sangat best....

SELAMAT HARI LAHIR.....

faraherda.razalan berkata... [Reply]

Peh! Untung gile. Majikan Cina kan?

Kesuma Angsana berkata... [Reply]

wah seronok kan bila ada suprise macm ni, terasa dihargai kawan2kan

cHeRyNa PiReS berkata... [Reply]

Macam2 jenis kek dah ada kan sekarang sampai kalau lidah kita boleh berfikir, mesti dia ting tong kepeningan:D

Tp, it's the thoughts that counts kan Kak Rai? Mesti disayangi nieh sampai kena buat planner alang2 dah due:)

Semoga murah rezeki....dan selamat sejahtera :)

BERT berkata... [Reply]

sepraissssss... wahh mesti kak rai hepi kan hehee.. dapat kek lagi.. epi besday kak moga panjang umur dan diluaskan rezeki.. hehe

Nazayiena berkata... [Reply]

Hepi belated besday Rai,semoga pjg umur dan murah rezeki serta diberkati Allah SWT.

Daddy Ziyyad berkata... [Reply]

Terima kasih ucapan utk anak saya...:)

Best juga kan dapat surprise macam ni...Hadiah boss bagi tak? :P

missina berkata... [Reply]

Happy besday ek..yg ke 18 ke..hikhik

sal ya berkata... [Reply]

happy belated ye rai...

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com