Jumaat

Yey..Jumaat~

Assalamualaikum

Salam Jumaat. Minggu ni cuti berderet membawak ke Isnin. Ramai ke yang balik kampung?

Mengenai aku tak boleh masuk blog punya dashboard semalam. Jangan risau eh. Aku tak boleh masuk bukan sebab technical error ke apa. Simply because IT block internet aku temporary. Hehehe..

Yang pasal Little Whiz tu, sebenarnya Little Whiz tu kedai jual barang baby. Diorang ada buat affiliate program. Aku letak la banner kat blog tentang Penyusuan Susu Ibu aku tu. Then, bila aku mintak nak cashout diorang sengap je. Tensi jugak duk follow up banyak kali orang tak layan kan.

Aku memang penyabar sekarang ni. Tapi tak payah la buat aku hilang sabar. Hahahaha..

Terima kasih sudi baca.

Daa

9 comments:

Daddy Ziyyad berkata... [Reply]

Salam Jumaat. Saya ada juga masuk ke web Lil Whiz tu masa nak cari brg2 baby dulu

bujal X berkata... [Reply]

kalau tak sabar amuk saja lah~keh keh~

kakcik berkata... [Reply]

Sabar pun ada juga hadnya, kan? :)

Munnafendy berkata... [Reply]

laaa gitu plak...jgn kena tipu dh la kak =)

sy terlupa plak isnin cuti hehe

qemaishak berkata... [Reply]

Sabar ye kak..lepas ni jgn lagi berurusniaga dgnnya kalau camtu jadinya.

wahida berkata... [Reply]

kita bakor jer....

eB ezrin berkata... [Reply]

eB dok tunggu2 hadiah yg x sampai2 sampai eB dh mls CGL. hu3

Acik Erna berkata... [Reply]

tu le orang selalu cakap..sabar ada batasnya..

Cik Ina Do Do Cheng berkata... [Reply]

kat opis cik ina pun dorang blocked facebook. cik ina tak de hal pun , jangan dia blocked blog udah, sangap nanti.

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com