Sabtu

Review Nutrilite Mixed Collagen Peptide Drink.

Review Nutrilite Mixed Collagen Peptide Drink.

Baru start 3 hari sebenarnya. Minum malam.

Mudah dibancuh.
Dalam instruction tulis boleh bancuh dengan air suam. Saya bancuh dengan air biasa je. Senang larut.

Bau dan rasa
Bau agak wangi. Tak sure bau apa. Takde bau ikan ke bau hanyir yang unpleasant.
Rasa manis sedikit masam. Rasa pun takde rasa hanyir.

Hasil & kesan
Lepas 3 hari. Kulit rasa dan nampak lebih lembab. Saya bukan sejenis yang rajin nak berlosyen2 sangat. Kadang kadang kulit kaki agak kering. Lepas 3 hari minum ni, nampak yang kesan kering tu berkurangan. Kat muka, nampak perubahan kulit lebih licin. Bila pegang lebih lembut dan lembab. (Muka saya pakai toner, artistry youth xtend lotion dan juga refinishing lotion juga tau) Memang best pegang pegang pipi.

Satu kotak ada 30 stick. Bancuh sekali sehari. So cukup lah untuk 30 hari. So far, saya rasa puas hati dengan kesannya.

Tengok la raya nanti nampak muda 15 tahun lagi ke tak 😂😂😍😍

#review #artistry #nutrilite #collagen #kolagen #rahsiakulitcantik

0 comments:

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com