Khamis

Menjana pendapatan tambahan

Saya tanak buat bisnes..
Saya tanak cari orang..
Saya tanak promote barang..
Saya cuma nak guna barang dia sajer..

Jika anda di dalam kategori di atas, ini adalah peluang terbaik untuk anda ambil.. Amway beri peluang kepada anda yang tanak buat bisnes tapi nak guna barang sahaja..

Daftar sebagai APC (Amway Privileged Customer), anda akan mendapat akses kepada laman web amway untuk membeli belah dengan harga ahli😎


Dah la dapat harga ahli.. Dapat kumpul point plak tu.. Point tu boleh redeem utk beli brg plak.. Macam korang beli kat shopee tu.. Gitu la kekdahnya.. πŸ˜†

Jika anda teringin nak jadi APC, meh wasap kita di link sini πŸ‘‡πŸ‘‡

www.wasap.my/60126894317

Yang lain nanti kita uruskan 😘

#amwaybusinessowner
#nakbelimurah

0 comments:

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com