Khamis

LEGO® Murah Package

Maaf sebab pembaca kena tunggu. Actually pasal nak letgo lego ni cuma satu post je, tapi cinta hati dah potongkan jadi 3 bahagian sebab katanya panjang sangat. So without delay, ini part 3 terus. Part 2 akan disambung post oleh Rai.
Antara set yang nak di let go :




6205 V-Wing Fighter 114 pieces, 1 minifig, tahun keluaran 2006
Harga terendah eBay : Used - RM104.00 + RM41.19 postage
Harga terendah carian internet lain +/-RM 150.00 tak termasuk postage
Harga kami tawarkan : RM 100.00



6207 A-Wing Fighter 185 pieces, 2 minifig, tahun keluaran 2006
Harga terendah eBay : Used - RM 117.26 + unknown postage
Harga terendah carian internet lain +/-RM 230.00 tak termasuk postage
Harga kami tawarkan : RM 170.00
===SOLD===



7256 Jedi Starfighter & Vulture Droid 199 pieces, 1 minifig, tahun keluaran 2005
Harga terendah eBay : Used - RM220.92 + RM57.61 postage
Harga terendah carian internet lain +/-RM 230.00 tak termasuk postage
Harga kami tawarkan : RM 170.00
===SOLD===



7657 AT-ST 239 pieces, 1 minifig, tahun keluaran 2007
Harga terendah eBay : Used - bid only
Harga terendah carian internet lain +/-RM 240.00 tak termasuk postage
Harga kami tawarkan : RM 200.00



7658 Y-Wing Starfighter 445 pieces, 2 minifig, tahun keluaran 2007
Harga terendah eBay : Used - RM119.79 + RM88.22 postage
Harga terendah carian internet lain +/-RM 380.00 tak termasuk postage
Harga kami tawarkan : RM 270.00



7660 Naboo N1 Starfighter & Vulture Droid 266 pieces, 3 minifig, tahun keluaran 2007
Harga terendah eBay : Used - RM157.79 + RM146.30 postage
Harga terendah carian internet lain +/-RM 270.00 tak termasuk postage
Harga kami tawarkan : RM 240.00

Semua set-set ni ada manual dan lengkap. Yang tak ada cuma kotak. Sapa laa yang simpan kotak kan? Unless orang tu cuma ada kurang dari 10 set. Aqil pun tak pernah main dengan set-set ni sebab yang ni untuk display je. Set 6207 A-Wing Fighter tu letak dekat sangat dengan tingkap, brick yang warna light bluish grey (seakan putih) dia dah macam kekuningan sikit sebab terdedah dengan cahaya matahari. Selain set tu, set lain semua macam baru lagi.

Kalau nak beli semua sekali, kami bagi cuma dengan harga RM750.00 berserta sekalung terima kasih sebab tolong clearkan rumah kami yg kecik ni. Hahaha.. Kalau set 7655 Clone Trooper Battle Pack ada lagi, kami bagi free untuk orang yang beli keempat-empat set, tanda terima kasih sebab tolong kami supaya tak payah drag keja yang seciput. Set tu ada banyak dulu, cuma kena korek. Kalau nak beli sekarang ni, set tu dah harga RM159.99 kat Toys R Us Sunway Pyramid (tengok masa bulan February dulu).



Untuk yang nak beli Lego tapi tak terbeli lagi sebab mahal tu, ambik laa peluang ni sebab harga set baru untuk set-set tu boleh tahan jugak laa. Anggaran kasar (kalau tak silap), harga kat Toys R Us untuk 6 set tu jatuh lebih kurang RM1200 - RM1600. Betulkan aku kalau salah & aku akan pegi check bila ada masa.

Ada 11+ set Star Wars lagi nak jual, semua set besar-besar. Harga masa beli dulu diantara RM400 - RM2400 untuk setiap set. Ya, tu harga dulu. Sekarang? Huhuhu.. Set-setnya akan disenaraikan bila lebih ruang dalam bilik lego diperlukan nanti. Untuk masa sekarang, kami anak beranak tengah nak bina Aggressor Class : Fenrir Mk-III Harap boleh menjangkau 2.5ft lebar x 2.5ft panjang macam dalam perancangan. More info onwards..

Assalamualaikum..

11 comments:

Kakzakie Purvit berkata... [Reply]

Kalau yg ada anak kecik atau ada yg buat koleksi ini mungkin akan berminat Rai..

Unknown berkata... [Reply]

Murah juga ni...

Zul fattah berkata... [Reply]

kira murah tu kak.. 100 satu set.. kalau lah ada duit, mesti dah ambik ni.. duit ptptn pun dah nk hbis ni.. x dpat la nk mrasa..

faraherda.razalan berkata... [Reply]

Rai, nape nak jual? Klu disimpan lagi, boleh naik nilainya ni....

Qhaifa Nur berkata... [Reply]

buat koleksi cantiklah Rai...

Unknown berkata... [Reply]

kami nak free!! haha..

BERT berkata... [Reply]

peminat lego mesti suke ni kak rai.

Ajzie berkata... [Reply]

Rai tak cuba jual dalam Mudah.com. tentu ramai yg minat..

Peminat Lego.

Unknown berkata... [Reply]

hai!

Cikda berkata... [Reply]

gud luck rai..
pheww..sib baik cikda bukan hantu lego nih.. kalau tidak... >..<

Mimie berkata... [Reply]

Byknye koleksi lego

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com