Selasa

"Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D"

Entry Ini adalah entry sempena ulang tahun kelahiran Mama'D :D

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D pada 06/September/2013 , dianjurkan oleh www.nazlee.com


Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Terdapat 3 kategori untuk membolehkan anda join segmen ini, sebelum itu baca syarat-syaratnya terlebih dahulu ;

Syarat-syarat penyertaan
  1. Terbuka kepada semua blogger
  2. Like Page P.C.L
  3. Join dalam tempoh masa yang ditetapkan ( 01 ~ 06 September 2013 11:59 malam)
Kategori 1
Para peserta tidak perlu buat entri cuma dikehendaki mendedikasikan ucapan kreatif ~ terus ke Wall Facebook Nordiana Mohd Saad [klik sini].
*Hanya pada tarikh 06 September 2013 / 12am-12pm SAHAJA.
*Sila nyataka url blog anda selepas ucapan.

#Hadiah : Review Blog/Page (6 pemenang akan dipilih oleh mamaD sendiri ~ kreativiti ayat diutamakan)

Kategori 2
Peserta memberikan cadangan satu hadiah yang munasabah dari PCL kepada mamaD, taipkan ke dalam kotak komen entri ini ~ contoh ;
Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD sepasang Jubah Hajaba...supaya mamaD sentiasa nampak ayu di pandangan mata pcl.

#Hadiah : Promosi header/banner anda selama 6 hari di ruangan bawah header blog penganjur . (6 blog akan dipilih oleh Penganjur)


Kategori 3
Boleh buat entri dengan tajuk "Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D", hanya salin kod html dalam entri segmen penganjur (klik banner) ; sila letakkan url entri penyertaan anda di ruangan komen segmen ini.

#Hadiah : Review enam 1 entri dalam blog anda yang terpilih.(6 + 6 blog akan dipilih oleh Penganjur)

Didahului dengan ucapan Terima Kasih.

~pcl

pstt : birthday shujin saya pulak 3hb.. hehe.. -Rai Ourkizuna

7 comments:

Karisma Izzah berkata... [Reply]

Nak masuk semua kategori boleh ke? Saje nak tahu...

Saya nak masuk kategori 2:

Saya cadangkan encik P.C.L hadiahkan Jubah Abaya SiFu yang boleh di beli di sini : https://www.facebook.com/Abaya.SiFu.

ada 5 warna pilihan tapi paling best kombinasi warna hitam dan hijau...nampak segar dan elegan. Harga pun tak mahal walaupun umbrella cut (means guna banyak kain).

Material: peach koshibo yang lembut dan pemakai kelihatan elegan bila berjalan.

Jemput singgah ke blog saya: http://karismaizzah.blogspot.com

LYAfrina berkata... [Reply]

selamat bersegmen...
moga ada rezekinya..

Papa Mifz berkata... [Reply]

selamat bersegmen yer...;)

HeNRieTTa JoSe berkata... [Reply]

Selamat bersegment akk....selamat hari lahir encik shujin...

PakcikLie PCL berkata... [Reply]

Diterima dgn ucapan terima kasih Rai. nt sy update senarai peserta.

mama maman aka yana berkata... [Reply]

lama xbersegmen... huhu

PakcikLie PCL berkata... [Reply]

Assalamualaikum Rai, tahniah menang dalam kategori 3 ; walau dah respond awal tp sy nak ucap tahniah sekali lg kat sini.. :))

http://www.nazlee.com/2013/09/keputusan-penuh-segmen-khas-sempena.html

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com