Rabu

Dahla tua, gemuk..bodo pulak tu!

Assalamualaikum

Bukan aku cakap. Study according to a new study published by National University in Seoul yang bertajuk Age and Ageing. Additionally, according to the study, people with abdominal fat showed lower cognitive performance. Kalau nak sedapkan ati jawab macam ni je. "Ala...study ni untuk orang Korea je. Takkan orang Malaysia pun sama kot naaa" Hehehe.

14 comments:

Irfa berkata... [Reply]

ayat makan dalam tu ;)

kakcik berkata... [Reply]

Terasa kakcik! ;-)

Munnafendy berkata... [Reply]

kihkihkih!

mummY daniSha berkata... [Reply]

aduuhhhhh terasa OK =p

Anamarza berkata... [Reply]

betul la tu Rai, kajian tu hanya relevan tuk org korea je (^_^)

ct rahani berkata... [Reply]

betul tu sis.. bkn utk org mesia.. hikhikhik..

maszull berkata... [Reply]

assalamualaikum....:)

Pok Amai-Amai berkata... [Reply]

Klu ade kat Msia, sila study pemimpin berperut muncit tu dulu. Tgk bijak tak bijak kalian. Hehehehehe....

Cik FaRiZaM berkata... [Reply]

eh ye ke camtu????kesian la org yg mcm tu >_<

m.u.l.a.n berkata... [Reply]

macam2 research org buat sekarang ni..

lieynanilaz berkata... [Reply]

pedih ooo bagi org yg berada dalam situasi itu....uhuks..

puanbee berkata... [Reply]

hehe betul2 , kalau tua n gemuk tak jadi masaalah , yg penting kita sayang diri kita , dah sayang tau lah apa kita nak buat lepas tu ..

Sweet Child berkata... [Reply]

hihi...mungkin ada betul gak tu...

wandisini berkata... [Reply]

tua dan gemuk..memang sinonim di malaysia ni

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com