Khamis

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER


Assalamualaikum
Nak join klik kat banner ya.

Ok.Aku tau aku perasan baru. Padehal blog ni dah dekat 4 tahun umurnya. Hahaha.. Tapi kira baru la sebab bukan ramai mana pun follower aku. So aku kira setahun jagung la ni kan kan. Hihi..

Mari la kita mengeratkan silaturrahim sesama blogger ya.

Daa

14 comments:

Zul Fattah berkata... [Reply]

singgah balas... terjah haha...
happy blogging...done follow u..

http://zulfattah.blogspot.com

~iz~ berkata... [Reply]

nak join..nk join..hehee

~iz~ berkata... [Reply]

rai..terima kasih atas info tu...pas ni iz memang akan cari vitamin tu..takut juga kalau kena makan lagi ubat tu nnti..;)

Rai berkata... [Reply]

zulfattah,
makasih singgah ya..nanti saya kunjungbalas..

iz,
jom jom join reramai..hihik..

sama2..kat farmasi biasanya ada jual lecithin tu..kalau nak lecithin e(sekali dgn vitamin e) email saya kesoma.rai@gmail.com. nanti saya tunjuk yg saya makan.

misya berkata... [Reply]

salam kenal,follow u

Kancil 8349 berkata... [Reply]

salam perkenalan..saya balas kunjungan kamu...terima kasih

me@monolog berkata... [Reply]

salam ukhwah :)

http://monolog25.blogspot.com/

cik dila.. berkata... [Reply]

singgah sini pulak..:D

aimie amalina berkata... [Reply]

olaaaa=)
dr segmen ni juge!
udah follow =)

mizzkechique berkata... [Reply]

datang menerjah ke sini pulak..

salam kenal.. dtg dr segmen yg sama... =)

Kasut& Karipap berkata... [Reply]

Salam...kunjungan balas =)
sudah follow kamu..hepi blogging ya..

Yaya^Liyana berkata... [Reply]

yaya datang..yuhuuuuu

datang balas kunjungan n folow..hehehe

Tanpa Nama berkata... [Reply]

singgah kembali di sini.. happy berblogging. =D

BeloG MTT berkata... [Reply]

datang jenguk singgah sini ! :)

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com