Isnin

Korek mengorek

Hari sabtu aritu kami ada event. kat event tu ada krew Melodi dan sorang artis (apa tah namanya - aku bukan kenal sangat artis nih). Masa aku dok sibuk dengan kerenah anak-anak, si artis tu datang kenen2 Rai. Huhuuhu.. Rai pun masa tu tak tau dia tu artis. Apa punya buta dunia hiburan daa..

Masa makan pulak, kami terborak dengan kru Melodi. Sempat laa korek-korek cerita panas dunia hiburan. Bila derang tau kami blogger, derang hold back untuk cerita panjang-panjang. Huhuuhuhu..

Masa duk sibuk borak tu, Atiqah dah jatuh. Pipi dia teruk sangat lebam. Lutut dedua berdarah. Takde cakap banyak, terus beredar..

13 comments:

Suria Amanda berkata... [Reply]

sapa la artis tu ye...agak2 dorang takut ngan blogger kan...hehehe...moga Atiqah cepat sembuh...

Sheila Salim berkata... [Reply]

Assalamualaikum kak rai. ehhee siapakah artis tersebut.. hehee semoga Atiqah cepat sembuh ~~~

PetakBunga berkata... [Reply]

alohai Rai..
bru nak korek gosip..tak pe lah..lg pun sekrg xde org nak ambil tau cita depa.

m.u.l.a.n berkata... [Reply]

ohh kesian atiqah... waaahhh jumpa retis gitu..

Irfa berkata... [Reply]

teruk ke atiqah?
takpe, aku emel
nak tahu gak sapa retis tu,hihi

lieyalatif berkata... [Reply]

wahhh syok dpt lepak2 ngan kru melpdi n artis ...leh korek2 cite dunia hiburan....tapi lawak plak dieorg plak yg rase takut2 ngan blogger yeak heeheheh...takut cite masuk blog kot...kang tak sempat dieorg tulis kat paper ke magazine ke heheheeheh

t.a.t.a berkata... [Reply]

Hahaha. kalau tak boleh kau tepek citer tu kat sini kan Rai.

JunAina berkata... [Reply]

Ahhh...kerlas ko Raiiii...gi event ada retis ada kru melodi bagai.

Ujie Othman berkata... [Reply]

event apa tu rai? siap korek korek dgn kru melodi gitu! :D

Ujie Othman berkata... [Reply]

event apa tu rai? siap korek korek dgn kru melodi gitu! :D

maszull berkata... [Reply]

assalamualaikum rai...wah siapalah artis tu ek..?

aizamia3 berkata... [Reply]

hehehe.. part bila tau blogger tu terus senyap tu yang tak menahan.. ;)

aizamia3 berkata... [Reply]

hehehe.. part bila tau blogger tu terus senyap tu yang tak menahan.. ;)

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com