Jumaat

Dah boleh cash out 8share

Assalamualaikum

Ingat tak last week aku share pasal menjana pendapatan lumayan dengan 8share. Masa tu jumlah pendapatan terkumpul baru RM35.00. Hari ni aku check dah RM51!! Yeyy


Memang dah boleh cashout. Tapi aku nak keep dulu, tengok sampai hujung bulan ni boleh sampai berapa ringgit.



Daa

15 comments:

HeNRieTTa JoSe berkata... [Reply]

tahniah tahniah...rietta blom join lagi...dalam planning nak join....

Unknown berkata... [Reply]

alhamdulillah..tahniah akak:)

nana xda lg akaun ni,heee

Fiza Rahman berkata... [Reply]

Tahniah.

Unknown berkata... [Reply]

pe mende 8share ni zai?

wassap aku wehh..

aizamia3 berkata... [Reply]

Tahniah.. teruskan lagi usaha.. ;)

Unknown berkata... [Reply]

kita dah join jgk..baru td...hehehe

Awanama berkata... [Reply]

Cash out pertama ke? Tahniah!

MAY berkata... [Reply]

mcm nuffnang jugak ke?

Unknown berkata... [Reply]

macam churp churp.

msredcheesecake berkata... [Reply]

Selalu dengar dah ni... Belum terbuka hati nk join g.... Rezeki...

Mimie berkata... [Reply]

wah dah boleh cashout ye

Awanama berkata... [Reply]

tahniah yer rai ! rezeki tu !

Cik Rose berkata... [Reply]

tahniah.. macma mana nak buat tu?>.

QasehnyaRania berkata... [Reply]

rezeki. masyuk :-)

Adriannasyaz berkata... [Reply]

Rezki2..alhamdulillah.sya ada 40 sen..he

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com