Sabtu

Quick update

Assalamualaikum

Nak share gambar dan sedikit update pasal anak anak.


Malam tadi


Dibotakkan sebab rambut tak berapa nak tumbuh


No 5. Nurul Aisya Rasyiqah.


Budak ni patah tangan dalam bulan 2 aritu. Dah dekat 2 bulan cuti..


No 2 dah semakin dewasa


Boyfriend boyfriend ibu..

Anak dah masuk lima dah rupanya... Semoga membesar menjadi anak yang taat perintah Allah dan kedua ibu bapa.

Doakan aku mampu menjadi ibu yang baik dan dapat dicontohi anak anak.

sebak pulak

Hahaha...

9 comments:

makchaq berkata... [Reply]

Untung Rai.. muda2 dah ada anak 5..
Nanti semua besar sekali..
Letak minyak kelapa rambut tumbuh lebat

HeNRieTTa JoSe berkata... [Reply]

dah besar baby....meriah la rumah dgn 5 orang tu....makin comel si kakak....

Mar Mansor berkata... [Reply]

5 dah dia...alhamdulillah,,

umi adam faris berkata... [Reply]

comel-comel semuanya..
semoga semuanya menjadi anak yang soleh dan solehah

Petak Bunga berkata... [Reply]

jeles dgn kau Rai..
mintak2 lah aku cepat mengandung lagi... nak kembar 4 terus.. baru leh lawan kau..

semoga ank2 kau menjadi anak yg soleh..amin2..

babYpose berkata... [Reply]

Amin. Alhamdulillah dah 5, patut jarang update, cantik yang dah dewasa tu..geram tengok Aisya.

Irfa berkata... [Reply]

Makin sendu dh blog, sedih kan
Rindu nk brbls komen cm dulu

mama ka0ri berkata... [Reply]

tangan aqil chan belum lega lagi ke? sian dia..

bila ntah nak boleh jumpa plak anak2 syurga ni..campo ngan anak2 syurga aku riuh rendah..haha..

rajin ko update blog..aku jadi malas cemane ntah..baru ngadap laptop dh rasa nak muntah..sakit pinggang bagai..haha..

Siti Munirah berkata... [Reply]

laju ko. tak terkejar aku. hehe..

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com