Jumaat

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna

Assalamualaikum

Selepas pertama kali buat GA lebih kurang setengah tahun yang lalu, aku dapat ramai kawan. Bila ada ramai kawan meriah la sikit mood nak buat entry sebab kita tau ada orang nak datang tengok. kan..kan.. Hehe..

So, kali ni aku terfikir nak buat GA sekali lagi. Kali ni temanya puding karamel aku. Harap ada yang sudi nak join.

Ni banner huduh aku buat sendiri ya
Cara-cara nak join
(1) Buat satu entry dan tulis sebab kenapa aku patut bagi korang puding caramel yang sedap ni dan letak banner huduh yang aku buat sendiri tu. Oh jangan lupa linkkan pada entry ni
(2) Tulis komen kat entry ni dan letak link entry yang korang buat
(3) Kalau boleh follow blog ni dan letak kat bloglist korang supaya mudah tengok update pasal GA - tanak pun takpe. takde paksaan ya.

Hadiahnya adalah sepeket cream caramel puding yang instant punya. Caramelnya tak payah buat dah. Include sesiap. Boleh buat dengan microwave jugak. Orang lelaki pun boleh buat. 10 minit dah siap. Rasanya pun sedap.

Pemenang dipilih berdasarkan sebab yang paling kreatif sekali.

Semua yang join akan dapat promosi percuma dalam Ourkizuna.
*5 blog setiap sesi promosi
** Kalau penyertaan ramai akan ambik masa sikit

Tarikh Tutup dan jumlah pemenang yang akan terpilih aku belum tetapkan lagi. Nanti aku update.

Oleh kerana dalam GA yang lepas ada insiden hadiah tak sampai sampai. Kali ni aku akan pos guna pos berdaftar.

Daa

41 comments:

Cik Ina Do do Cheng berkata... [Reply]

http://crazymoney71.blogspot.com/2011/09/ourkizuna-tak-pedulik-nak-gak.html

eee cik ina orang pertama ke? dah buat entry pasal GA ye.sila tengok bila free.

Cik Meifaa' berkata... [Reply]

diiklankan disini

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Norhisham Nordin berkata... [Reply]

nak join ke tak ni..? aduhhh... mestilaa nak join... huhuhu... tp lambat sket post...

mama_ka0ri berkata... [Reply]

blog leesya nak join jgk boleh tak auntie zai?? hehe..

Rai berkata... [Reply]

@Cik Ina Do do Cheng thanks cik ina..da tengok dah!

Rai berkata... [Reply]

@Cik Meifaa', thanks sudi iklankan GA ni..

Rai berkata... [Reply]

@Norhisham Nordin, ko wajib join..hahaha..

Rai berkata... [Reply]

@mama_ka0ri, hahahaha..ngade ko..yela yela..boleh la..kalau tak menang ko boleh beli sendiri kan puding tu..hahaha..

Abhamz berkata... [Reply]

salam, sedap tu....

Bro ahmad berkata... [Reply]

tak de tarikh tutup ke?..bro tak suka puding..nata de coco laju je..p, nnti kesenangan bro join yekk

Wanita2u berkata... [Reply]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Darling Ninie @ Mama Comel berkata... [Reply]

Ninie datang sini join GA

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/09/saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Pst... Ninie nak follow blog ni... tak nampak lak buttonnya... Ninie rabun ke... komp Ninie prob ke.... wink3

Nini Hartini berkata... [Reply]

InshaAllah kalau sempat nak join..hehe

Mama Syima berkata... [Reply]

TQ gtahu..nt sy join..kena pk ayat2 yg best dulu utk tarik hati pganjur..hehe

HappyIrfa berkata... [Reply]

aku suka buat puding karamel//tapi xde la cantik mcm ko punya ni

kontes?emm nanti ku fikirkan nak join ke tak

Fadzillah Kamarudin berkata... [Reply]

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

IntaNBerliaN berkata... [Reply]

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

TQVM

seputihsalju berkata... [Reply]

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

tq

atien berkata... [Reply]

join..

http://atienabila.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Nani berkata... [Reply]

uhuk ;D

http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

lieynanilaz berkata... [Reply]

join...

http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

#ciksuzlin berkata... [Reply]

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata... [Reply]

SALAM.JOIN.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Mama Syima berkata... [Reply]

http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Cik Rose Cute berkata... [Reply]

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caremal-puding-dari.html

Joel Leslie berkata... [Reply]

SAYA PUN JOIN :D

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

THANKS!

Golden Rose berkata... [Reply]

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Golden Rose berkata... [Reply]

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

YAYA AZURA berkata... [Reply]

join jugak ...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Mama Syabil dan Rania berkata... [Reply]

Ooo.. bole dpt ramai kawan ye thru GA ni? tatau pulak... :O

Rai, puding karamel tu nampak sedap tul, ade pulak jual yg instant ye...

Saya cuba join GA ni ye... :)

NOOR FATIN berkata... [Reply]

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

id : noor fatin

Nur Syahida berkata... [Reply]

syyeeda join

http://syeedasaniey.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

fieda berkata... [Reply]

JOIN

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

HuNNy berkata... [Reply]

hunny pon join...

http://hunnycoolz.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

cityiklan berkata... [Reply]

http://cityiklan.blogspot.com
http://iklancoffee.blogspot.com
http://andaforex.blogspot.com
http://singgahiklan.blogspot.com
http://iklandimalaysia.blogspot.com
http://incomeiklan.blogspot.com
http://www.liteforex.com

Mama Syabil and Rania berkata... [Reply]

Rai....

kita dah join.. akhirnya... :)

http://mamawonders.blogspot.com/2011/09/ourkizuna-ga-nak-nak-nak-puding-karamel.html

Nana berkata... [Reply]

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

Kutu berkata... [Reply]

Sy join

http://kutukontest.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

TQ

ainie yusof berkata... [Reply]

join

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

LoVe HunTer.. berkata... [Reply]

http://akulovehunter.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

join, thanx eh!! :)

butique4u berkata... [Reply]

Salam,

sy join yer :)

http://nonaswc.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html

thanks

Semua tulisan dan gambar dalam Ourkizuna adalah hak milik peribadi hasil nukilan pemilik blog melainkan diterangkan sebaliknya. Sila hormati hak orang lain sebagaimana orang lain menghormati hak anda.

Feel free to copy, but please do it with responsible. Sebarang maklumbalas atau pertanyaan, boleh tujukan kepada kesoma.rai@gmail.com